Påskefrokost

Efter endnu et “indelukket” år, var det endnu mere kærkomment med en påskefrokost – det var stadig over facetime.

Der gik den del tid med at handle ind og gøre klar til påskedagene, men igen, det er næsten bare at kopierer menuen fra 2020.

Påskemenuen i 2021:

  • Karrysild m. rå løg, æg og purløg
  • Hellefisk m. dild
  • Æg m. mayonaise, rejer, citron og purløg
  • Børbrad bøf med bløde løg
  • Hjemmelavet frikadelle med syltet agurk og purløg
  • Hjemmelavet wiener salat med syltet agurk og purløg
  • Lun flæskesteg med syltet agurk
  • Roastbeef m. remoulade, ristede løg og tomat
  • Stegt sild i lage med rå løg

Maden herover blev fordelt og gentaget over tre frokoster hen over påsken. Måske der var en mad eller to ekstra, som ikke kom med på billederne.

I modsatte ende af facetime, sad resten af svigerfamilien i sommerhus, et “hemmeligt” sted i Danmark (i Næsdal Plantage, Torbensvej).

Skal der peges på én fordel ved at holde påskefrokost på denne måde, så må det være at man ikke behøver at holde igen med snapsen.

Skål og velbekomme