365 dage er endnu engang gået og den meget stolte og ældgamle julefrokost tradition, i Måløv, stod endnu engang for døren.
Julefrokosten var i år begrænset – således at de mange deltagere ikke skulle gå hen og blive dårlige af al den herlige julemad – så et antal passende stykker pålæg var blevet nøjet udvalgt og skulle udgøre årets julebord.
Menuen for ‘Julefrokost 2014′ så ud som følger:
- Lun fiskefilet m. citron, remoulade og tomat
- Lun hjemmerøget ål fra svigerfar m. røræg og purløg
- Kartoffel m. mayonnaise og rå løg
- Lun flæskesteg m. hjemmelavet rødkål
- Lun julemedister m. sennep og hjemmelavet rødkål
- Lun juleleverpostej m. bacon og champignon
- Ris a la Mande m. lun kirsebær sovs
Rugbrødet var i år hjemmebagt fra SuperBest.
Efter julebordet var tømt og opvasken var på plads i skabene var det tid til det store højdepunkt: Hobitten, Dragen Smaugs ødemark.
Til Hobitten nød vi en hel del te og endnu mere Ris a la Mande m. lun kirsebær sovs.
Glædelig jul og godt nytår