Påskefrokost

Efter den årlige påskefrokost i sommerhuset, skærtorsdag, er det altid dejligt at være hjemme igen og så er det jo tid til påskefrokost a la Måløv.

Vi har prøvet at lave en frokost der ikke er lig som jule- og pisenefrokosterne, og derfor var maden også lidt anderledes. Og i modsætning til en normal gør-det-selv frokost, så blev alt smørrebrød anrettet i køkkenet.

  • Påskefrokost, søndag

Påskemenuen i 2025:

  • Røget ål m. hjemmelavet æggesalat
  • Pulled røget laks m. mayo og dild
  • Pulled røget laks m. blødkogt æg og dild
  • Hjemmelavet æggesalat
  • Grillet roastbeef m. remoulade, ristede løg og tomat
  • Mørbradbøf m. løg og champignon i flødesovs
  • Nye kartofler m. mayo og bacon
  • Lun leverpostej m. champignon og bacon
  • Lun hjemmelavet frikadelle m. hjemmelavet tzatziki
  • Røget skinke m. hjemmelavet tzatziki
  • Brie m. rød peber

Som pynt blev både purløg og karse flittigt brugt

Drikkevarer skal der også til. Af øl, blev der serveret et udvalg af tidens påske øl og til at skylle efter med, blev der serveret noget lidt kraftigere:

Skål og velbekomme